Kampasimpukoista voi valmistaa herkullisen alkupalan tai niitä voi tarjota pääruokana esimerkiksi risoton tai pastan kanssa.
Kampasimpukoiden valmistaminen on helppoa. Paistamisessa kannattaa pitää huoli, että ei paista liikaa, jotta simpukat jäävät sisältä meheviksi ja vähän läpikuultaviksi. Jos simpukan paistaa läpeensä kypsäksi, niin sen rakenne muuttu kumimaiseksi. Kampasimpukoita voi ostaa myös tuoreena, mutta myös pakastesimpukoista tulee oikein makoisia.
Kampasimpukoiden valmistaminen on helppoa. Paistamisessa kannattaa pitää huoli, että ei paista liikaa, jotta simpukat jäävät sisältä meheviksi ja vähän läpikuultaviksi. Jos simpukan paistaa läpeensä kypsäksi, niin sen rakenne muuttu kumimaiseksi. Kampasimpukoita voi ostaa myös tuoreena, mutta myös pakastesimpukoista tulee oikein makoisia.
Paistetut kampasimpukat
- kampasimpukoita
- oliiviöljyä
- kirkastettua voita
- suolaa
- Kuivaa kampasimpukoiden paistopinnat.
- Paista noin 2 minuuttia molemmilta puolilta kuumalla pannulla voi-oliiviöljyseoksessa. Kuumalla pannulla kampasimpukan pintaan saa kauniin paahteisen sävyn.
- Mausta suolalla.
Kommentit
Lähetä kommentti